21.04.2021

Pārtikas drošums ir aktuāls jautājums ikvienā valstī. Īpaši šobrīd, kad veselības jautājums ikvienam ir būtisks lielās pandēmijas laikā.

Mikrobioloģisko metožu validācija un verifikācija ir nozīmīgs atbalsts pārtikas drošuma uzturēšanā un kvalitātes nodrošināšanā. Metodes, ar kurām šobrīd strādā laboratorijas un akreditācija, rada pārdomātu vidi uzņēmējiem un sabiedrībai kopumā.

Interesē? Ieskaties ISO/TC izveidotajā tīmekļvietnē par jaunumiem pārtikas mikrobioloģijas jomā attiecībā uz metožu validāciju un verifikāciju

Saitē pieejama noderīga informācija, t.sk. par ISO 16140 standartu ieviešanu un pārejas periodu, prezentāciju materiāli un piemēri, vebināra ieraksts.

Uz lapas augšu